Proiectare

Proiectarea noului spatiu verde incepe imediat dupa consultarea clientului. Contactul direct si strans dintre acesta si designer, asigurand reusita proiectului.
Dupa desenarea si prezentarea primei schite, acesta se dezvolta de catre Upg System 2005 sub forma unui plan principal al ansamblului la care se adauga documentatia specifica fiecarui element in parte.
- Proiectarea 3D, amenajarea si intretinerea spatilor verzii, gradini lacuri iazuri, belti, jocuri de apa cu plante si pesti inclusiv si intretinerea acestora.
- Proiectarea 3D, executia si intretinerea sistemelor de irigare pentru parcuri gradini cat si pentru culturile agricole.

Diagnostic si tratamente plante

Fertilizari si tratamente fito-sanitare

Comercializarea de plante si material aferent

Servicii de dezinsectie si deratizare

 

Servicii de dezapezire pe baza de contract sau interventie

Serviciile sunt executate la standarele UE

Calitate maxima la preturi fara concurenta

 

Amenajare

Upg System 2005 amenajeaza spatiile verzi proiectate, luand in considerare fiecare aspect important al mediului in care lucreaza si se acorda o deosebita atentie fiecarui element cuprins in proiect.

Diferitele lucrari propuse fie ca sunt operatiuni simple sau transformari complexe ale unor spatii verzi sau de recreere, sunt abordate in aceiasi maniera profesionista, punand pret pe esteticul urban si ecosistem.

 

Intretinere

Oferim servicii profesionale de intretinere a spatilor verzi si gradinilor, proiectate si amenajate de Upg System 2005, asigurand de asemenea si servicii de intretinere a altor lucrari de acest gen: servicii de reconstructie si reabilitare a spatiilor verzii, parcuri, locuri de joaca pentru copii, studiu de fezabilitate si consultanta in domeniu.