System 2005


Servicii peisagistice: proiectare, amenajare, întreţinere, execuţie şi consultanţă, tratamente fitosanitare, irigaţii rezidenţiale, piscine, montaj pavaj profesional.

UPG System 2005 este o firmă cu capital privat românesc, înfiinţată în anul 2005, care şi-a propus încă de la început să devină un nume de referinţă pe piaţa serviciilor de amenajare a spaţiilor verzi.

Realizăm amenajarea spaţiilor verzi de la concept, proiectare, execuţie asigurând service (pentru instalaţii) în perioada de garanţie şi post-garanţie.

Pentru manoperă oferim 3 ani garanţie, cu service în 72 ore.

Acoperim întreaga arie de la: amenajare gazon, bălţi, cascade, saune, piscine pentru uz familial - piscine olimpice, mobilier pentru grădină, irigaţii profesionale - la spaţii de joacă pentru copii.

Pentru atingerea acestor scopuri am format o echipă specializată, am dezvoltat parteneriate cu firme de renume în domeniu.

Obiectivul nostru este satisfacerea celor mai exigente dorinţe ale clienţilor, în materie de amenajare a spaţiilor verzi.

Oferim: ÎNCREDERE - SIGURANTA - SATISFACTIE

Servicii peisagistice
             Amenajari spatii verzi
                            Gradini verticale

Contrucţia unei locuinţe, sau amenajarea acesteia, nu este perfect conturată dacă spaţiul exterior este neîngrijit.

O curte interioară, o grădiniţă cu flori, o piscină, un parc, un design deosebit al spaţiilor verzi ce înconjoară locuinţa, fac ca aceasta să arate impecabil.

Pentru materializarea acestora ai nevoie de creativitate, de idei şi de cineva care să le pună în practică.

Noi vă ajutăm să vă dezvoltaţi ideile, punerea acestora în practică este principalul nostru obiectiv.

Împreună sperăm să găsim soluţiile cele mai potrivite, gusturilor şi stilului dumneavoastră de viaţă, făcând din spaţiul verde ce vă înconjoară un mic "colţ de rai".